Diëtist Pien

Diëtist Pien

Voorstellen

Ik ben Pien Braakhuis en ik ben sinds 2014 afgestudeerd aan de Hogeschool van Amsterdam. Daarna heb ik als diëtist in Den Haag en in Hilversum gewerkt, waarbij ik onder andere cliënten heb begeleid met suikerziekte, eetstoornissen,verhoogd cholesterol, verhoogde bloeddruk, maag- en darmklachten onder- en overgewicht. Ook ben ik als kok werkzaam geweest, waardoor ik u ook lekkere, gezonde en makkelijke recepten en kooktips kan adviseren. Naast diëtist ben ik ook opgeleid tot leefstijlcoach en kinder eetcoach. Tijdens de consulten besteed ik daarom ook vaak aandacht aan mindful eten en om (indien van toepassing) liever te zijn voor jezelf.

Interesse in voeding en gezondheid

Ik ben altijd geïnteresseerd geweest in voeding en ik ben ervan overtuigd dat voeding en gezondheid ervoor kunnen zorgen dat u lekkerder in uw vel zit. Ook houd ik zelf erg van sporten en ben ik regelmatig voor spinninglessen in de sportschool te vinden. Daarnaast zwem ik graag en ga ik met veel plezier naar de hei om lekker te wandelen.

Tijdens de begeleiding wordt veel waarde aan de ‘klik’ gehecht, want het is belangrijk dat u zich bij de Diëtist op IJburg thuis voelt. Ik zal u met veel enthousiasme ondersteunen bij het bereiken van een gezonde leefstijl!

Contact met Pien

Wil je meer weten over Pien? Mail naar info@dietistopijburg.nl of stuur een bericht.