Informatie

Informatie

Locatie

Diëtist op IJburg is gevestigd in het Medisch kwartier IJburg aan de Erich Salomonstraat 326, en in Huisartsenpraktijk Zeeburgereiland aan de John Blankenstreinstraat 1a, te Amsterdam.
Wanneer u zelf niet in staat bent om naar de praktijk te komen komt de diëtist bij u thuis. Eventuele extra kosten (afhankelijk van de afstand) zullen van te voren worden overlegd.

Vergoedingen

De diëtist wordt weer vergoed vanuit de basisverzekering! Elke zorgverzekeraar vergoedt 3 uur per kalenderjaar. Houdt u hierbij wel rekening met uw eigen risico. Voor jongeren onder de 18 jaar geldt geen eigen risico. In de Algemene voorwaarden wordt het uitgebreider uitgelegd. Daarnaast is vergoeding van dieetadvisering opgenomen in diverse aanvullende verzekeringen. Het aantal minuten/bedrag verschilt per zorgverzekeraar, hiervoor kunt u informeren bij uw zorgverzekeraar.

Diëtist op IJburg heeft contracten met bijna alle zorgverzekeraars. De kosten declareren wij rechtstreeks bij de zorgverzekeraars, hier heeft u geen omkijken naar.

Tarieven Diëtist op IJburg

In onderstaand overzicht de kosten die gelden wanneer u:
– geen aanspraak (meer) kunt maken op vergoeding vanuit het basispakket.
– meer dan 3 uur nodig heb en/of geen aanvullende verzekering hebt met dieetadvisering.

  • Informatiegesprek van 10 minuten: gratis
  • Intake: € 64 (excl. individueel dieetadvies*)
  • Individueel dieetadvies per 15 minuten: € 16
  • Vervolgconsult: € 32
  • Vervolgconsult lang: €48
  • Online consult : € 16 – 32
  • Telefonisch / email consult: € 16

* o.a. voor samenstellen dieet,  rapportage verwijzer, opstellen behandelplan, aanvraag drinkvoeding.

Directe toegankelijke diëtist

Diëtist op IJburg is direct toegankelijk. Dit betekent dat u zelf een afspraak kunt maken,  zonder eerst met de huisarts/specialist te overleggen. Sommige zorgverzekeraars eisen echter nog wel een verwijsbrief (o.a. CZ, Delta Lloyd, Ohra, de Goudse, Friesland). U kunt dit bij uw zorgverzekeraar navragen. Ook wanneer er sprake is van een (chronische) ziekten kan het van meerwaarde zijn dat de diëtist hierover informatie ontvangt van uw huisarts.

Verhinderd?

Bij afzeggingen minder dan 24 uur van te voren is Diëtist op IJburg genoodzaakt de kosten in rekening te brengen.

Algemene voorwaarden

Klik HIER voor de algemene voorwaarden.

Privacy verklarig

Klik HIER voor de privacy verklaring.